UPPDATERA DINA ASSOCIERADE MEDLEMMAR

Vid terminsstart kan det bli förändringar i lärargruppen på din dansskola. Viktigt är att då också uppdatera de associerade medlemmarna. Maila de aktuella associerade medlemmarna, även de du tidigare meddelat, till Anna Hamrén kansli@dansskola.orgVi vill alltså ha en fullständig lista över de associerade medlemmar som ska ingå i ditt medlemskap.

Vill man att den associerade medlemmen ska få entrékort och information från SDO ska dessutom en profil läggas upp på dans.se under SDO, använd denna länk: https://dans.se/sdo/shop/?event=83226. Detta är dansskolans ansvar, men den associerade medlemmen kan själv lägga upp en profil i dans.se.

Tänk på att enbart individuella och associerade medlemmar kan delta på kongresser, få entrékort och vara med i SDOs FB-grupp.

Associerad medlem som inte vill vara med i FB-grupp eller vill tas bort som associerad medlem meddelar detta till Anna Hamrén, mail kansli@dansskola.org eller telefon 070-995 90 01.

Kansliet ser till att entrékort och information skickas till den adress som är upplagd i profilen på dans.se och att den associerade medlemmen läggs in i FB grupp.