På temat ”Nya utmärkelser får danssverige att växa” kommer här information om det andra av SDO:s tre nyinstiftade utmärkelser. Samlad info finns även på hemsidan om du vill kolla in samtliga.

Vi måste bli bättre på att lyfta förebilder och positiva exempel inom SDO. Tillsammans bygger vi ett starkare team genom att dela med oss av våra erfarenheter och belöna de som bidragit lite extra till att få danssverige att växa!

Så var nu inte blyg eller feg! Hjälp oss lyfta varandra med positiva exempel – nominera enligt instruktionerna och kom sedan till Örebro den 4 januari för prisutdelning och för att fira tillsammans med dina kollegor.

 

Nominera till Årets Innovatör/Innovation 

Kriterier: -Årets innovatör ska på ett innovativt eller nytänkande sätt ha utvecklat sin verksamhet. Detta kan vara antingen genom att tänka helt utanför boxen eller genom att granska en befintlig lösning från en ny vinkel.

-Utvecklande – Årets innovatör kan också ha tillfört något till SDO/SDL för att utveckla tävlingsdansen. Detta kan ha skett enligt samma som ovan men som har en positiv påverkan på SDO/SDL.

-Visionärt – Årets idé kan vara en första ansats till en utveckling. Alla steg fram till den slutliga lösningen behöver inte vara utredda men idén kan som en första ansats vara tillräckligt lovande för att förtjäna en utmärkelse.

Alla medlemmar har möjlighet att nominera Årets Innovatör/Innovation 2019. Nomineringen skickas till erik@sverigesdansorganisation.hemsida.eu senast 30 november 2019.

Erik Lucht, Joachim Boethius och Cecilia Meyer granskar inkomna nomineringar finalister. Vinnaren utses på plats på kongressen genom omröstning bland de närvarande.