DU HAR PASSIONEN OCH TALANGEN. VI GER DIG KUNSKAPERNA OCH ERFARENHETEN.

Oavsett i vilken riktning din passion för dansen för dig, så erbjuder vi en mängd möjligheter till förkovran och successivt höjd kompetens. SDO har sedan 1960-talet utbildat dansare till danslärare och domare inom tävlingsdans.
 Våra utbildningar, som erkänns internationellt av organisationerna IDO och WDC, ger dig en bred och gedigen kunskapsbas anpassad till det svenska tävlingssystemet inom Pardans, Disco, Hiphop och Konstnärlig dans. Samtliga utbildningslärare hos oss har spetskompetens och lång erfarenhet inom sina områden och är själva aktiva inom dansbranschen. En komplett SDO-utbildning ger dig den kompetens som behövs för att direkt efter examen kunna arbeta som lärare, domare eller kontrollant.

SDO:s utbildningar är uppbyggda av steg eller moment. Våra yrkesutbildningar är oftast förlagda över helger. Du kan alltså fortsätta arbeta samtidigt som du utbildar dig hos SDO. OBS! Tänk på att avsätta tillräckligt med tid för dina studier! Alla våra utbildningar kräver rejält med engagemang men det gör också att du är väl rustad med både kunskap och erfarenhet och kan sätta igång och jobba direkt efter avslutad utbildning. En utbildning hos SDO är en kvalitetsstämpel i dansbranschen – alla seriösa aktörer vet vad ditt utbildningsdiplom från SDO för med sig i form av kunskap och kompetens.

 

Steg 1

3000:-
  • DANSLÄRARUTBILDNING I SAMTLIGA DISCIPLINER

Steg 2

8000:-
  • DANSLÄRARUTBILDNING I SAMTLIGA DISCIPLINER

Steg 3

8000:-
  • DANSLÄRARUTBILDNING I SAMTLIGA DISCIPLINER

UTBILDNING I BARNDANS

900:-
  • BARNDANS – BASEN I DANSSKOLANS VERKSAMHET